ZA ONE KOJI ŽELE NEŠTO VIŠE

KF 500 i HF 410

Prestižna linija prozora (KF 500 i HF 410), sa pažljivo odabranim materijalima i inovativnom tehnologijom, dizajnirana je za najzahtevnije kupce koji žele nešto više.PROZOR KF500: Zaboravi na sadašnjost i doživite budućnost.

PROZOR KF500: Zaboravi na sadašnjost i doživite budućnost. Prozor KF500 je čvrst izbor Internorm PVC prozora, proizvod koji postavlja vrhunac standarda u proizvodnji PVC prozora. I-tec zaključavanje je bez tržišne konkurencije i pruža maksimalnu zaštitu od provale. Čiste i vrlo uske linije prozora KF500 osiguravaju da proizvod ispunjava najzahtevnije arhitektonske standarde dok istovremeno ostvaruje neverovatnu toplotnu izolaciju do 0,61 V / m2K.

PROZOR HF 410: Fleksibilno podudaranje prozora, nameštaja i poda.
Širok spektar različitih vrsta drveta, boja i dizajna omogućuje vam harmonično dizajniranje vašeg doma. Patentirana Internormova tehnologija I-tec Core sa lepljivim jezgrom omogućava vam da kreirate velike elemente. Novi High-tec materijal je mnogo otporniji na vlagu, može biti opterećeniji i teži. Uska širina okvira u vašem domu pruža više svetla.