Prozori ovog programa zadovoljavaju sve zahteve modernog stila gradnje. Ivice rama i krila su odličan vrhunac vaše moderne arhitekture zgrade.

Proizvodi sa površinskim pomerenim ramom i krilnim sistemom i kvadratnim ivicama pogodni su za nove zgrade i renoviranje.

Svi prozori HOME PURE drvo / aluminijumski prozori, PVC/ aluminijski i PVC mogu imati vizuelno identičan izgled spolja, što vam omogućava kombinovanje različitih materijala u istoj zgradi.

hpunutrasnja

Unutrašnja strana

Krila prozora home pure odlično se uklapaju u čistu strukturu vašeg enterijera. Redukovanu arhitekturu prostora dodatno naglašavaju i jednostavne kvake. Stil vaših stambenih prostora odlikuje se ravnim linijama i poput crvene niti proteže se kroz celu građevinu.

hpspoljasnja

Spoljašnja strana

Prozori home pure savršeno se uklapaju u jasne linije spoljašnje fasade vaše građevine. Moderna, ugaona krila i okviri stvaraju uglove i rubove pa na taj način dodatnu ističu arhitekturu ravnih linija.

Drvo/ Aluminijum

Internorm sistemi drvenog / aluminijumskog prozora su dokazana kombinacija tri različita materijala:

– Drvo iznutra je prirodni materijal koji svojim karakteristikama nudi idealno životno okruženje.

-Termoizolaciona pena osigurava da su proizvodi pogodni za bolje niskoenergetske i pasivne objekte.

-Sa aluminijumom spolja, dobijate površinu koja je otporna na štetne vanjske vremenske uslove i lako se čisti.

PVC/ Aluminijum

Prozori izrađeni od PVCa i aluminijumskih obloga odlikuju se dokazanom funkcionalnošću, odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom, dobrom površinskom otpornošću prema vanjskom vremenu i lakim održavanjem.

PVC

Internormovi plastični prozori poseduju najkvalitetnije profile, dokazanu funkcionalnost i odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sva stakla se serijski ugradjuju sa tehnologijom FIKS-O-ROUND – staklo je pričvršćeno za krilo.

Odlična toplotna izolacija i energetska efikasnost
Svi sistemi za prozor Internorm su vrlo pogodni za niske energetske i pasivne kuće i dostupni su kao pasivni kompleti. Trostruko zastakljivanje Internorm SOLAR + pruža najvišu toplotnu izolaciju i energetsku efikasnost. Ukupna brzina prenosa energije (g-vrednost) je 20% veća nego kod standardnog trostrukog zastakljivanja. Posebno pogodna za pasivnu konstrukciju.

Povezani prozori sa zaštitom od četiri puta
Posebna kompozitna konstrukcija omogućava savršenu četvorostruki zaštitu: povećana toplotnu i zvučnu izolaciju i ugrađene zaštite od sunca i neželjenih pogleda između panela – izbor roletni, plise klapne ili duette®. Mogućnost nezavisnog napajanja sa integrisanim sintetičkog, gde nema električne instalacije potrebno.

Najbolja sigurnost
Svi sistemi prozora Internorm sa potpuno opremljenim hardverom opremljeni su i sa sigurnosnim hardverom (osnovna sigurnost) na donjim uglovima. Za još veću sigurnost dostupne su i dve dodatne verzije sa klasižnim razredima VK1 i VK2 (ili klase otporne na RC1 i RC2).