Prozori ovog programa zadovoljavaju sve zahteve modernog stila gradnje. Zaobljeni, meki oblikovi ivice okvira i krila savršeno okružuju harmoniju vašeg objekta.

Proizvodi sa površinskim pomerenim ramom i krilnim sistemom i zaobljenim ivicama pogodni su za nove zgrade i renoviranje.

Svi prozori HOME SOFT drvo / aluminijumski prozori, PVC/ aluminijski i PVC mogu imati vizuelno identičan izgled spolja, što vam omogućava kombinovanje različitih materijala u istoj zgradi.

hsunutr

Unutrašnja strana

Harmonija i estetska perfekcija – o tome brinu zaobljeni uglovi staklenih letvica i prozorskih krila prozora home soft. Prijatnu atmosferu doma dodatno naglašavaju lepo oblikovane kvake sa zaobljenim uglovima.

hsspolj

Spoljašnja strana

Okviri i krila prozora home soft površinski su odmaknuti pa tako zajedno sa zaobljenim uglovima stvaraju ugodan spoljašnji dizajn. Spoljašjim ili ugrađenim letvama možete svom domu dati dodatne akcente. Prozori s ugrađenom zaštitom od sunca i nepoželjnih pogleda površinski su poravnati i mogu se s tri strane ugraditi u fasadu.

Drvo/ Aluminijum

Internorm sistemi drvenog / aluminijumskog prozora su dokazana kombinacija tri različita materijala:

-Drvo iznutra je prirodni materijal koji svojim karakteristikama nudi idealno životno okruženje.

-Termoizolaciona pena osigurava da su proizvodi pogodni za bolje niskoenergetske i pasivne objekte.

-Sa aluminijumom spolja, dobijate površinu koja je otporna na štetne vanjske vremenske uslove i lako se čisti.

PVC/ Aluminijum

Prozori izrađeni od PVCa i aluminijumskih obloga odlikuju se dokazanom funkcionalnošću, odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom, dobrom površinskom otpornošću prema vanjskom vremenu i lakim održavanjem.

PVC

Internormovi plastični prozori poseduju najkvalitetnije profile, dokazanu funkcionalnost i odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sva stakla se serijski ugradjuju sa tehnologijom FIKS-O-ROUND – staklo je pričvršćeno za krilo.