JAKA PORODIČNA FIRMA! 

Internorm je društvo u porodičnom vlasništvu koje postoji već više od 85 godina i koje je počelo raditi kao bravarska radnja s jednim radnikom, a danas predstavlja međunarodno najpoznatiju marku  za prozore. 

Do sada je u našim proizvodnim pogonima u Traunu, Sarleinsbachu i Lannachu proizvedeno više od 23 miliona elemenata za prozore i vrata, koji su svi 100 % napravljeni u Austriji. Naša porodična firma postavlja nove vriednosti širom Evrope od trenutka svoga osnivanja, kada je proizveden prvi prozor od PVC-a, preko kasnije proizvedenih prozora od drveta u kombinaciji s aluminijumom pa do današnjih visokotehnoloških i dizajnerskih inovacija. Zahvaljujući stalnom razvoju tehnologije i uvođenju stalno novih, inovativnih ideja postali smo pioniri u svojoj branši.

Budite uz nas i ostanite obavešteni

Stvaramo vrednost i toplinu za vaš dom!

Luma Norm je prijateljska prema kupcu i uvek traži optimalno i povoljno rešenje. Naši kupci žele proizvod koji svojim kućama daje poseban pečat (dodana vrednost) i garantuje najbolje izolatorske karakteristike.

Predstavljamo jake marke!

Svesni smo da je maksimalno zadovoljstvo naših kupaca moguće samo uz pomoć pouzdanih i potvrđenih partnera. Stoga nećete dobiti proizvode od “nepoznatih” proizvođača ili proizvoda “sumnjivog” porekla.

Odlična lokacija

Naša firma se nalazi na savršenoj lokaciji, odmah pored autoputa na Autokomandi vrlo blizu samog centra Beograda.

Nacionalni i medjunarodni certifikati potvrdjuju kvalitet naših proizvoda