ODLIČNA SPOSOBNOST KOMBINOVANJA

STILSKI. NEZAVISNO O MATERIJALU. USKLAĐENO.


S individualnom arhitekturom rastu zahtevi za patentiranim dizajnerskim rešenjima, energetskom efikasnosti i udobnosti. Funkcionalnost prozora i dizajn kod Internorma idu ruku pod ruku. Sastavi od PVCa-a s aluminijumskom oblogom i drveni sastavi s aluminijumskom oblogom mogu se izvrsno kombinovati.

Spolja jednak dizajn – iznutra po želji PVC ili drvo

Ako su vam u kupatilu zbog velike vlage u vazduhu draži prozori od PVC-a s aluminijumskom oblogom, ali u dnevnom boravku dajete prednost drvenim prozorima s aluminijumskom oblogom, onda će vas veseliti činjenica da ova dva materijala kod Internorma možete bez problema međusobno kombinovati. Pritom dizajn vaših prozora i spoljašnji izgled kuće uvek ostaju isti. U unutrašnjosti u svakoj prostoriji možete prozore kreirati prema sopstvenim potrebama – od PVC-a ili drveta.

Nepromenjeni izgled za stilsku arhitekturu

Bez obzira u kojem stilu gradite svoju kuću – avangardnom, modernom, elegantnom, razigranom ili bezvremenski klasičnom – Internorm vam za svaki od tih stilova nudi odlične mogućnosti kombinovanja materijala PVC i drvo. Obloga od aluminijuma sa spoljašnje strane prozora uvek će se prilagoditi stilu fasade vaše kuće.

Mogućnost kombinovanja s podizno-kliznim vratima

Ne trebate se odricati velikih stakala koje vašim prostorima nude više svetlosti. U stilu vaših prozora vam nudimo i podizno-klizna vrata napravljena od materijala PVC s aluminijumskom oblogom i drvo s aluminijumskom oblogom.

Kvake