POUZDANO. EFIKASNO. PATENTIRANO.

Osnovni uslov da biste se u svoja četiri zida osećali sigurno i ugodno, jeste optimalna zaštita od provala i pružanje maksimalne sigurnosti za vašu decu. Na osećaj sigurnosti uveliko utieču i prozori. Internormovom naprednom tehnologijom svoju ćete porodicu efikasno zaštititi, a provalnicima ćete otežati ulazak u vaš dom.

sigurna-zastita-1

Sigurnosni elementi za zatvaranje

Svi prozorski sistemi društva Internorm serijski su opremljeni osnovnim sigurnosnim sistemom. Masivni, lepo oblikovani, a ipak u dizajnu decentni dizajnerski elementi za zatvaranje od srebra, zaključavaju prozore zajedno s gljivastim klinovima koji su ugrađeni u prozorski okvir.

sigurna-zastita-2

I-tec Ostakljenje

Zahvaljujući Internormovoj patentiranoj tehnologiji ostakljenja, prozorsko staklo ne može se izvaditi iz okvira. Prozorsko staklo se, naime, lepi u prozorski okvir tako da se lepak nanosi sa sve četiri strane stakla, čime je ono sigurno i fiksno pričvršćeno za okvir. Svi prozorski sistemi od Internorma serijski su opremljeni ovom I-tec inovacijom.

sigurna-zastita-3

Skriveni okovi

Skriveni okovi onemogućavaju dizanje prozora iz šarki te istovremeno daju decentan izgled prozora, a njihovo održavanje i pranje vrlo je jednostavno.

sigurna-zastita-4

I-tec Zaključavanje

Ova revolucionarna tehnika zaključavanja osigurava maksimalnu zaštitu. Kod zatvaranja prozora otvaraju se klapne koje pritom sa svih strana pritiskaju direktno u unutrašnjost okvira. Prozor se tako ne može izvaditi.

sigurna-zastita-5

Sigurnosna kvaka

Kvaka Secustik s trezorskim zaključavanjem garantuje najviši stupanj sigurnosti. Patentirani mehanizam zaključavanja pruža najbolju moguću zaštitu od bušenja sa spoljašnje strane (serijski ugrađeno kod prozora od PVC-a i od PVC-a s aluminijskom oblogom KF 500).

sigurna-zastita-6

Kvake s blokadom

Kvake s blokadom daju najbolju sigurnost za vašu decu i jamče maksimalnu zaštitu od provala. Prozor se zaključava preko ključa ili tipke i ne može se otvoriti ni iznutra niti spolja.

sigurna-zastita-7

Elektronski nadzor

Senzori zatvaranja neprimetno i pouzdano javljaju jesu li otvoreni, zatvoreni ili zaključani prozori ili prozorska vrata, odnosno koji su prozori ili prozorska vrata otvoreni ili zatvoreni. Ovaj nadzor može se kombinovati sa svim uobičajenim sistemima alarma.

sigurna-zastita-8

Lepljeno staklo

Za razliku od običnog prozorskog stakla, koje se kod uticaja sile rasprsne, lepljeno staklo neće se raspasti u sitne delove. Staklo drže s njim spojene folije pa se ono ne raspada, nego ostaje u prozorskom okviru, tako da nema ni opasnosti od ozleđivanja.