Prozori ovog programa sadrže čiste oblike i ravne linije rama i krila. Okvir i krilo su površinski nivelisani spolja, što daje proizvodu posebno moderan i minimalistički izgled. Proizvodi iz ovog programa posebno su pogodni za moderne zgrade sa većim staklenim površinama, koje su izgrađene prema najsavremenijim arhitektonskim smernicama.

Površinski nivelisani prozori savršeno naglašavaju vaš napredni stil života i mogu se u potpunosti integrisati u otvore na zidu – vidljivo samo staklo prozora.

Svi STUDIO prozori izrađeni od drveta / aluminijuma, PVC / aluminijuma i veštačkih materijala mogu imati vizuelno identičan izgled spolja, što vam omogućava da kombinujete različite materijale u istoj zgradi.

studiounutr

Unutrašnja strana

Ugaona odn. površinski poravnata krila prozora studio odlično se uklapaju u jasne strukture vaše unutrašnje arhitekture. Ravne kvake prozora s pljosnatom rozetom pritom idealno naglašavaju redukovanu optiku.

studiospolj

Spoljašnja strana

Studio prozori su redukovana izrada. Jednostavan, ravni okvir prozora postaće dizajnerski element i naglasiće izuzetnu arhitekturu.

Drvo/ Aluminijum

Internorm sistemi drvenog / aluminijumskog prozora su dokazana kombinacija tri različita materijala:

-Drvo iznutra je prirodni materijal koji svojim karakteristikama nudi idealno životno okruženje.
-Termoizolaciona pena osigurava da su proizvodi pogodni za bolje niskoenergetske i pasivne objekte.
-Sa aluminijumom spolja, dobijate površinu koja je otporna na štetne vanjske vremenske uslove i lako se čisti.

PVC/ Aluminijum

Prozori izrađeni od PVCa i aluminijumskih obloga odlikuju se dokazanom funkcionalnošću, odličnom zvučnom i toplotnom izolacijom, dobrom površinskom otpornošću prema vanjskom vremenu i lakim održavanjem.

PVC

Internormovi plastični prozori poseduju najkvalitetnije profile, dokazanu funkcionalnost i odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Sva stakla se serijski ugradjuju sa tehnologijom FIKS-O-ROUND – staklo je pričvršćeno za krilo.